Kunstgang

Juni & juli: zomerexpositie LAKcursisten Beeldende Kunst

Kunstgang  
In de zomer van 2015 heeft de LAKgalerie een doorstart gemaakt onder de vleugels van de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden. In samenwerking met de studievereniging van de opleiding Kunstgeschiedenis, de Leidse Kunsthistorische Vereniging, is een commissie opgericht voor het dagelijks bestuur van de galerie. Bij deze nieuwe organisatorische context past een nieuwe naam: de galerie op de begane grond van het Lipsius heet tegenwoordig Kunstgang


Ben jij (aankomend) kunstgeschiedenis student(e) van de faculteit Geesteswetenschappen in Leiden en lijkt het je leuk om een vroege start te maken in het museumleven? Aarzel dan niet en mail naar Kunstgang@Gmail.com.

 


Komende expositie: Zomerexpositie LAKcursisten in de Kunstgang in het Lipsius | juli - aug 2017

Zomerexpositie LAKcursisten in de Kunstgang in het Lipsius
Van juni t/m augustus zal in de Kunstgang in het Lipsius een expositie te zien zijn van werk van LAKcursisten beeldende kunst, die hebben deelgenomen aan een cursus in het voorjaar van 2017. Het werk dat tentoongesteld wordt is afkomstig uit de cursussen: portret/modeltekenen, blauwdrukken maken (cyanotype), schilderen (olie- en acrylverf), sumi-e en tekenen & schilderen.

Vernissage
Op woensdag 28 juni  2017 zal de expositie, in aanwezigheid van de makers en cursusdocenten, geopend worden. Aanwezige docenten zullen iets vertellen over de cursussen. U bent van harte uitgenodigd voor deze vernissage in het Lipsius (Cleveringaplaats 1 te Leiden) om de expositie te komen bezichtigen en een drankje te komen drinken.

 


 
Laatst Gewijzigd: 12-06-2017